Om Kvadro Maskin

Kvadro Maskin AS

En allsidig maskinentreprenør!

KVADRO Maskin AS utfører i hovedsak sitt arbeid i Tromsø regionen og har kontor i sentrum av Tromsø. Til en fast avtalt pris, er det bare å kontakte oss på tlf 99 54 72 03.

KVADRO Maskin AS ble etablert 08.06.2006 Bjørn-Sverre Jenssen, Bjørn-Sverre Jenssen er daglig leder og 100% eier, og selskapet har pr. dags dato 8-10 ansatte.

Selskapets satsningsområde er i all hovedsak innen næringsmarked og private oppdrag, med en 50/50 splitt hver. I den siste tiden har det vært større satsning på veivedlikehold både sommer og vinter. Selskapet har som målsetning å bli totalentreprenør innen anleggsarbeid i Tromsø med omegn.

Siden oppstart i 2006 har vi jobbet har for å opparbeide oss et godt rykte for å være et seriøst og pålitelig selskap som leverer kvalitet og effektivitet til konkurransedyktige priser.

KVADRO Maskin AS utfører alt innen grunnarbeid, drenering, samt utvendig rørarbeid, massetransport av grus, jord og asfalt. I tillegg tilbyr vi transportløsninger og veievedlikehold i vinter halvåret.

Vi samarbeider med lokale aktører innen annleggsbransjen og kan være totalentreprenør på grunnarbeid.

Hos privatpersoner har vi vært på mange forskjellige type arbeide. Noen av disse er utført etter mottatt anbud fra www.anbudstorget.no, hvor noen kunder har lagt ut karakter på det utførte arbeidet.

broyting kvadro_maskin

Veidekke